top of page
skandiatop.jpg

Kommunicera den ekonomiska effekten av olika försäkringslösningar

skandialogo.png

Udfordringen

 

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger. For at være succesfuld gælder det om at forstå kundens forretning og hvordan man skaber værdi.

 

Løsningen

 

The Key to Business Finance er designet til at passe ind i Skandias nuværende diplomuddannelse. Det handler om at lære at kommunikere økonomi, uanset om modtageren har en økonomisk baggrund eller ej. I sidste ende handler det om at levere løsninger, som bidrager med reel værdi der gør en forskel for kunden.

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

E-learning
Lectures
Gamification
Client specific

🗸

🗸

🗸

🗸

Tak, vi kontaktar dig!

Lad os fortælle dig mere:

Fler case

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen for de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

bottom of page