top of page
topimage.jpg

Om Bonanza

Siden 1991 har Bonanza givet virksomheder og organisationer et unikt alternativ til traditionel erhvervsuddannelse. At lære økonomi for den sags skyld er sjældent vores kunders hovedmål.

Økonomisk knowhow ses snarere som et strategisk spørgsmål og en måde at skabe værdi på.

 

Efter at have gennemført træning i over 45+ lande på 5 kontinenter for over 1,000,000 deltagere, kan vores metode i dag betragtes som særdeles velafprøvet. Folk over hele verden har stort set samme holdning til finans og økonomi. Det er samtidig fantastisk og betryggende at indse, at vi er noget stort på banen.

 

 

Vi er fast besluttet på at afdramatisere tallene og få folk til virkelig at SE økonomi for, hvad det er. Men det handler ikke kun om at skabe forståelse, men i mindst lige så høj grad om at indgyde den sikkerhed, der gør, at folk kan kommunikere økonomisk information uhindret. Vi plejer at kalde det "økonomisk" - et sprog, der kan læres ligesom ethvert andet sprog.

 

Når information deles under samtaler, der omhandler økonomisk indsigt (muligheder eller risici), skal folk forstå, hvad der bliver sagt, for at kunne bidrage på en værdifuld måde. The Visual Language of Finance® får brikkerne til at falde på plads i form af en solid forretningsforståelse.

 

Bonanza er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Stockholm. Vi har også kontorer i Stockholm, sverige samt i Columbus (OH) og i San José (CA) i USA. Vi er repræsenteret i Australien, Estland, Finland og Norge.

bottom of page