top of page
sappeople.jpg

Developing Sales

 

Mastering executive communication

Untitled.png

Udfordringen

Tiden hvor en demo var nok til at sælge IT-løsninger er forbi. I dag drejer det sig om den værdi du kan levere. Men for at kunne beskrive den værdi du bibringer, har du brug for fuldt ud at forstå kundernes forretning, hvad der driver den samt udfordringerne. At forstå de økonomiske sammenhænge, og at du føler dig fortrolig med terminologien og det finansielle sprog.

Løsningen

Bonanza Learning Platform bygger på en blended learning tilgang, der strækker sig over længere tid. Virtuelle programmer, e-learning og underviserdrevne workshops i kombination med løbende præstationsopfølgning og specifikke repetitionssessions fuldender en  kvalitetssikret indlæring.

sapacademyexperience.png

More cases...

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

bottom of page