top of page
tele2topp_edited.jpg

Engage the whole organisation through skilled management

Tele2_rgb_white-color.png

Udfordringen

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. Medarbejdere skal simpelthen koncentrere sig om deres respektive fagområder. Samtidig er de økonomiske resultater helt afhængige af medarbejdernes engagement. Så hvordan får man engageret personalet i virksomhedens økonomi?

 

Løsningen

En sund organisation begynder med ideer, klare mål og politikker som implementeres i organisationen ved hjælp af klart og tydeligt lederskab.

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

E-learning

Lectures

Gamification

🗸

🗸

🗸

Cheferne er oftest veluddannede indenfor ledelse, salg og teknologi. Samtidig er området "finansiel kommunikation" ofte noget, der overses af de klassiske uddannelsesinstitutioner. Det er her, The Visual Language of Finance™ hjælper med at udfylde hullerne ved at gøre økonomi og finansiel resonnement enkelt at både forstå og kommunikere.

Fler case

Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen for de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

bottom of page