top of page

Developing Sales

 

Mastering executive communication

nordealogga.png

Højere kundetilfredshed gennem forbedre kundedialog

 

De fleste finansielle institutioner stræber efter at positionere sig som partnere for deres erhvervskunder. For at kunne opnå og fastholde denne position skal tilbuddet indeholde betydeligt mere end det forventede for at samarbejdet ikke bare i sidste end kommer til at dreje sig om pris. At være velforberedt og styre diskussionen mod kundens fremtidige pengestrømme er grundlaget for at kunne tilbyde merværdi. Hvad sker der, hvis en sådan diskussion kunne føres visuelt?

I de fleste lande er hovedparten af erhvervskunder i små og mellemstore virksomheder segmentet. The Visual Language of Finance er en meget effektiv måde at kommunikere finansielle løsninger på, uanset kundetype. Diskussioner, der fører til "Det har jeg aldrig tænkt over", er et tydeligt tegn på at man er

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

  • E-læring

  • Foredrag

  • Virtuelle programmer

  • Fremtidige pengestrømsværktøjer

Lad os fortælle dig mere:

Tak, vi kontakter dig!

kommet igennem med ens budskaber. Når merværdien bliver tydelig, slipper man for at diskutere pris.

I moderne bankvirksomhed kræves det, at man forstår sine kunders forretninger - både på kort og lang sigt.

Fler case

Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen for de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

bottom of page