top of page
epiroc_machines.png

Minimizing risk in multinational B2B business

 

Assessing customer's finances and future cash flow

Udfordringen

 

Store multi-million kroners handler kræver omhyggelig evaluering og finansiering. Kundens  økonomiske situation er en vigtig del af denne evaluering. Kundens cash flow - eller mere præcist, fremtidigt cash flow - udgør grundlaget for vurderingen af deres tilbagebetalingsevne.

 

Løsningen

 

At nå ud til alle dele af en organisation spredt over hele kloden er en udfordring. Ved at skabe

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

E-learning

Lectures

Gamification

Client specific software

🗸
🗸
🗸
🗸

forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden. Løsningen en kombination af opdateret software til analyse kombineret med virksomhedsspecifikke virtuelle træningsprogrammer leveret til at passe alle tidszoner.

Formlen for at få det til at lykkes er at skabe en ensarettet analyseproces og en global forståelse for, hvordan der analyseres og arbejdes med kundernes fremtidige cash flow

Fler case

Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen for de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

bottom of page