top of page
ericsson_joburg.jpg

Improving your business by knowing what drives your suppliers' business

Untitled.png

Udfordringen

 

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. En enkelt leverandør kan gøre en kæmpe forskel for hele leveringsflowet.

 

 

Løsningen

 

The Key to Business Finance er et intensivt  kundetilrettet globalt leveret program, som på to dage tager deltagerne fra grundlæggende virksomhedsøkonomiske sammehænge til en dybere forståelse af, hvordan man evaluerer leverandører. Kurset kombinerer forretningsspil og konkrete øvelser og omfatter The Visual Language of Finance™ såvel som Ericssons egne værktøjer. 

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

E-learning

Lectures

Gamification

🗸

🗸

🗸

Tak, vi kontaktar dig!

Lad os fortælle dig mere:

Fler case

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

Untitled.png
Untitled.png

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markeds-position man ender med at opnå.

Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen for de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

bottom of page