top of page
goodyearblimp.jpg

Finance for non-finance

 

Fælles fokus i hele organisationen gennem øget økonomisk forretningsforståelse.

Untitled.png

Udfordringen

 

I en så konkurrencepræget branche som dækindustrien har alle beslutninger betydning for
det økonomiske resultat. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markedsposition man ender med at opnå. At samle organisationen omkring tydelige kommunikerbare mål og fokusområder er derfor helt afgørende.

 

Løsningen

 

Økonomi for ikke-økonomer er et to-dages program, som bl.a. tydeliggører de finansielle grundelementer, og hvad der ligger til grund for fokus på specifikke KPI'er. Økonomiske resultater er ofte både årsag til og underliggende drivkraft bag forandring. Det betyder derfor, at forandringsarbejdet bliver betydeligt lettere, hvis beslutningstagerne forstår de økonomiske sammenhænge og konsekvenser.

bgblue_small.png

BONANZA-METODER
BRUGT I DENNA SAG

E-learning

Lectures

Gamification

🗸

🗸

🗸

Lad os fortælle dig mere:

Tak, vi kontakter dig!

Økonomi er et område, der har et rygte af at være  kompliceret og kedeligt, men vigtigt. Bonanzas læringsplatform baseret på The Visual Language of Finance fastholder viktigheden, men gør økonomi sjovt og enkelt.

Fler case
Untitled.jpg
Untitled.png

Bonanzas træningsplatform øger forståelsen af ​​de økonomiske drivere, mangler og udfordringer, som vores kunder og kundeemner står over for.

nordea.jpg
nordealogga.png

Økonomi for ikke-økonomiske professionelle er en specialtilrettet 2-dags workshop for alle forretningsdivisioner.

ericsson.jpg
Untitled.png

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. 

skandia.png
skandialogo.png

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

tele2_edited.jpg
Tele2_rgb_white-color.png

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

epiroc_img.jpeg

Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

bottom of page